It is currently 13 Nov 2018 19:20

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Color Click Board issue
PostPosted: 01 Nov 2017 23:42 
Offline

Joined: 01 Nov 2017 20:49
Posts: 2
I am having an issue with the MikroElektronika Color Click (https://shop.mikroe.com/color-click). At around 500ms after the I2C initialization routine, the SDA line gets pulled down, as shown in the image below.
Attachment:
File comment: SDA pulled down after 500ms
3.PNG
3.PNG [ 46.89 KiB | Viewed 2476 times ]


The I2C waveform also shows an unusual pulse on the SDA line. (See the last pulse on the SDA line in the image below.)
Attachment:
File comment: Unusual pulse on SDA before Stop
4.PNG
4.PNG [ 52.46 KiB | Viewed 2476 times ]



The issue seems to be related to the Color Click. If I use a different I2C slave (temp sensor), the problem does not appear.

These are the tools I am using:

• Microchip Explorer 8 dev board
• PIC16F1719
• Color Click code provided by MikroElectronika

Have you guys seen this issue with the Color Click or with other Click boards?


Top
 Profile  
 
PostPosted: 03 Nov 2017 18:57 
Offline
mikroElektronika team
User avatar

Joined: 02 Feb 2017 14:21
Posts: 780
Hi,

You have submitted a ticket regarding this mater.
Lets continue this conversation on the ticket.

Best Regards,

_________________
Dusan Poluga.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: