It is currently 15 Dec 2017 04:21

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: 01 Nov 2016 06:04 
Offline

Joined: 22 Mar 2010 05:57
Posts: 14
I've been unable to connect to my board.

Mikromedia for Pic32
Windows 10 (I've only used this on windows 7 previously)
Latest Mikrobootloader (2.7.0.0)

Tried:
Restarting computer
All usb ports.
Run as administrator
Keep MikroC closed (this was a problem for me before)

Mikrobootloader never reconizes that the MCU is connected.
I need to make this work for a contract job I'm doing asap.
Thanks


Top
 Profile  
 
PostPosted: 01 Nov 2016 16:54 
Offline
mikroElektronika team
User avatar

Joined: 15 Jan 2016 12:50
Posts: 1597
Hi,

I'm sorry for the inconvenience.

Can you please submit a ticket regarding this issue at support[at]mikroe[dot]com,
and write when does the problem start to occur, did you use programmer?

Best regards,
Lana


Top
 Profile  
 
PostPosted: 04 Nov 2016 00:32 
Offline

Joined: 04 Nov 2016 00:15
Posts: 1
I have the same issue, this post has any solution?
I opened the ticket ID: FUJ-718-98084

I'm trying to use the MikroBootloader in a MMB PIC32MX7 card (Link: http://www.mikroe.com/multimedia/pic32mx7/) but I do not recognize the USB card. The card is working properly, try on several USB ports and turning it off and restarting the card but nothing. There is a compatibility issue of SW? What I can do?
Im using Windows 8 64 bits and mikroBootloader USB HID v2.10 and mikroBootloader USB HID v2.40

Thanks


Top
 Profile  
 
PostPosted: 04 Nov 2016 11:59 
Offline
mikroElektronika team
User avatar

Joined: 15 Jan 2016 12:50
Posts: 1597
Hi metalpic,

Welcome to the MikroE forum.

I have answered you on the ticket,
so I suggest you to continue our correspondence there.

Best regards,
Lana


Top
 Profile  
 
PostPosted: 24 May 2017 10:43 
Offline

Joined: 14 Jun 2014 22:04
Posts: 8
lana.arsic wrote:
Hi metalpic,

Welcome to the MikroE forum.

I have answered you on the ticket,
so I suggest you to continue our correspondence there.

Best regards,
Lana

Again I also have an issue with windows 10.... HID bootloader is fine with Window7...

Why don't you post the answer here for all to see... Then we don't need to duplicate tickets!!!


Top
 Profile  
 
PostPosted: 25 May 2017 16:57 
Offline
mikroElektronika team
User avatar

Joined: 15 Jan 2016 12:50
Posts: 1597
Hi,

Unfortunately, we haven't reproduced the issue
with mikroBootloader version 2.7.0.0 and Windows 10, and it was tested many times.

My colleague has responded you on the ticket,
so you can continue your conversation there.

Kind regards,
Lana


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: