It is currently 22 Apr 2018 13:40

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: 10 Apr 2017 21:14 
Offline

Joined: 17 Oct 2005 22:18
Posts: 22
Location: South Africa
Hi

I am trying to use the serial port of my PIC 12F1822 (Uart1) but after much fruitless debugging, it seems there's a problem with the library module! If I initialise the Uart (Uart1_init(4800), the project compiles, links and downloads but the code does not run!

Can you please look into this urgently and advise. I have developed pc boards for the 12F1822, but am now prevented from proceeding.

Many thanks
John


Top
 Profile  
 
PostPosted: 10 Apr 2017 22:39 
Online

Joined: 27 Jun 2010 12:07
Posts: 895
Location: England
UART library works fine for me....


Attachments:
UART12F1822.zip [18.7 KiB]
Downloaded 42 times
Top
 Profile  
 
PostPosted: 11 Apr 2017 09:00 
Offline

Joined: 17 Oct 2005 22:18
Posts: 22
Location: South Africa
:) Thanks for the quick response!

I made a very elementary mistake when using the RA0 as a digital output while not re-assigning the Tx pin :oops: !

All works fine.

Regards
John


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: